s Kom alles te weten over de Japanse eetgewoontes | Royal Delivery

Alles wat je moet weten over de Japanse eetgewoontes

Alles wat je moet weten over de Japanse eetgewoontes

De Japanse keuken heeft voor ons almaar minder geheimen – of dat geloven we toch.

 • Scarpe Running Nike Uomo
 • Maar in hoeverre zijn we werkelijk vertrouwd met hun traditionele eetgewoontes? Wat maakt hun maaltijden zo radicaal verschillend van wat wij doorgaans eten?  

  Dagelijkse kost van vis en zeewier

  In Japan wordt driemaal zo veel vis als vlees gegeten. Adidas Zx 800 Heren Dat is niet min, zeker wanneer je dat cijfer vergelijkt met de eetgewoontes van doorwinterde carnivoren zoals wij. kanken fjallraven soldes De Japanner is zich er van bewust dat vis in combinatie met een grote variatie aan plantaardige bestanddelen – denk maar aan zeewier – een voedzame basis vormt. Nike Schoenen Goedkoop Hoe zo’n maaltijd er dan uitziet? De Japanner geeft het vaakst de voorkeur aan een vette vis, zoals zalm, paling of makreel. Aaron Rodgers Cal Jerseys Die combineert hij het liefst met rijst. Air Jordan 11 Uomo  

  Sojaproducten zijn voor Japanners essentieel

  Voor de traditionele Japanner is een maaltijd zonder sojaproducten haast ondenkbaar. Het hoeft niet te verbazen dat zij deze producten tot 40 keer meer eten dan wij. Womens Nike Air Huarache Sojabonen zijn erg populair, net zoals de befaamde vleesvervangers tofu en tempé. Nike Air Max Shoes UK Wil je gezonder gaan eten en meer sojaproducten in je maaltijd? Kies dan voor deze ingrediënten. Zoals je allicht weet, is soja goed voor het cholesterolgehalte. new balance 577 damskie En wat met sojasaus? Die bevat gemiddeld zo’n 20% zout, wat behoorlijk veel is. Je geeft er maar beter niet te vaak de voorkeur aan. asics donna  

  Rood vlees: slechts in beperkte mate

  ‘Alles mag, maar met mate’, zo zegt men in Japan geregeld. Zij geven zich niet gauw over aan excessen.

 • Air Huarache Donna
 • Ook niet wanneer het om de consumptie van rood vlees gaat. In principe wordt het er niet gegeten. nike air max 1 femme Maar ook de Japanner maakt graag een keer een uitzondering.

 • Air Jordan 11 Donna
 • Zodus, rood vlees? Met mate. adidas yeezy boost 350 damskie Nike Air Max 2017 Dames wit  

  Groenten, kruiden en specerijen

  Een Japans dieet komt overeen met een gevarieerde maaltijd van vis, zeewier, tofu, groenten én fruit. fjallraven kanken large 20 L Bij groenten denkt de Japanner niet aan tomaten en komkommers, wel aan bamboescheuten, paddenstoelen, aubergine, zoete aardappel en Aziatische koolsoorten. air max 2017 dames Dat zijn stuk voor stuk essentiële voedingsstoffen. hogan scarpes shop Natuurlijk houden ze ook van specerijen en smaakmakers zoals gember, sesamzaad, wasabi (Japanse mierikswortel) en shiso (de Japanse munt). Nike Max Shoes UK new balance homme 574 pas cher Die laatste twee zorgen dan weer voor extra vitaminen.