s Zijn dit de vreemdste eetgewoontes ter wereld? | Royal Delivery Blog

Zijn dit de vreemdste eetgewoontes ter wereld?

Zijn dit de vreemdste eetgewoontes ter wereld?

Nu de wereld meer dan ooit onze biotoop is, denken we weleens dat geen enkele eetgewoonte ons nog ongewoon in de oren klinkt. Globetrotter of niet, bij onderstaande gerechten fronsten wij toch even de wenkbrauwen. A.J. McCarron – Alabama Crimson Tide

Hoe in China een vis lijden kan

De yin yang mag dan een vis met een harmonieuze naam zijn, er valt hem voorts weinig te benijden. new balance 996 homme Bij het bereiden wordt hij, op z’n kop na, ondergedompeld in kokende olie. Wanneer deze yin yang uiteindelijk met saus besprenkeld op het bord ligt, hoort hij nog te leven. Dat valt af te leiden uit zijn bewegende mond. cheap fjallraven kanken sale Is dat niet het geval, dan scoort de chef slechte punten.

 • Nike Flyknit Racer Men
 • Het gerecht is omstreden. In Taiwan, waar het zijn oorsprong vindt, is het al geruime tijd verboden. Matt Holliday Womens Jersey In China is het nog wel legaal te verkrijgen.

  Kiezen voor een gerecht met ballen

  Rocky Mountain Oysters, dat klinkt best aanlokkelijk wanneer je dat op een menukaart aantreft. asics italia cuneo Of het water je nog steeds in de mond loopt als je weet wat het in werkelijkheid is? Dat valt te betwijfelen. Rocky Mountain Oysters zijn immers de testikels van jonge stieren. nike air max 1 femme Ze worden verwijderd om deze dieren in te tomen. Cowboys aanzien het als een delicatesse. Gefrituurd of met een pikante cocktaildip, hoe zou jij ze het liefste eten?

  De pasta die je nog niet proefde

  Je houdt van de Italiaanse keuken, in het bijzonder van hun heerlijke pasta’s? Wedden dat je deze nog niet proefde: vleermuizenpasta. Toegegeven, het is geen Italiaans gerecht maar een Thaise ‘lekkernij’. nike requin pas cher De vleermuizen worden levend in een ketel kokend water gegooid. Dat geheel wordt bijgekruid met bijzondere specerijen alvorens het tot pasta wordt gestampt. Diervriendelijk kan je dat niet noemen. New Balance 574 męskie Of het gezond is? Dat is twijfelachtig, zeker wanneer je weet dat vleermuizen een broeihaard van ziektes zijn en deze diertjes inclusief pels vermalen worden. asics buty kup

  Geen koekje smaakt ooit nog hetzelfde

  Als het om koekjes, toastjes en andere kleine hapjes gaat, zijn we behoorlijk wat creativiteit en eigenzinnige combinaties gewend.

 • Adidas Yeezy Boost 350 Scarpe
 • Hoewel, in het Japanse stadje Omachi – op zo’n 160 km van Tokyo – eten ze iets wat wij nog niet probeerden: wespenkoekjes. Nike Air Max 2017 Heren wit Vooraf worden de diertjes gevangen, gekookt en gedroogd, om vervolgens verwerkt te worden in allerhande hapjes, zoals koekjes. asics gel kinsei 5 donna Of ze weldra bij ons in de supermarkt in de rekken zullen liggen? We betwijfelen het.

  Een verstandig maal, of toch niet?

  Jagen gebeurt overal ter wereld.

 • Nike Air Force 1 Basse
 • nike air max 2017 hombre In onze contreien wordt voornamelijk op wild gejaagd, terwijl in het Amerikaanse Kentucky het niet de herten zijn die voor hun leven moeten vrezen. nike tn pas cher Daar maakt men immers jacht op eekhoorns. Dat aan deze knaagdieren nauwelijks vlees zit, deert niet. Cheap Fjallraven Kanken Big Het is hen immers om de hersenen te doen. Maglie Detroit Pistons Die worden zonder al te veel poespas verorberd. Op een toastje, bijvoorbeeld, of vermengd met een geklutst eitje.