Royal Delivery BlogBlog
Royal Delivery RestaurantsZone Antwerpen
Royal Delivery Account   of  Registreer  of  

   Beste klanten, vandaag is Royal Delivery Antwerpen gesloten.

Eten aan huis Antwerpen

Bestel eten bij Royal Delivery iedere werkdag:

· 's middags vanaf 11u00 tot 13u30.
· 's avonds vanaf 17u30 tot 22u00.
· weekends en feestdagen vanaf 17u30 tot 22u00.

  Royal Delivery biedt 0 restaurants aan in Antwerpen.

  Jouw eten aan huis? Bekijk onze gevarieerde selectie van kwaliteitsvolle restaurants in Antwerpen. Royal Delivery werkt samen met Antwerpse top restaurants. Zowel met gevestigde waarden, als met jonge, ambitieuze restaurants.

  Royal Delivery waakt over de constante kwaliteit van jouw eten aan huis. Ook de samenwerking met het partnerrestaurant wordt frequent geëvalueerd. Zo zorgen we ervoor dat we onze klanten een goede en constante service kunnen garanderen.

  Royal Delivery maakt uit eten gaan gemakkelijk en levert heerlijke maaltijden aan huis, rechtstreeks van jouw favoriete restaurant! Bestel je lunch of avondeten in slechts enkele klikken. Bestellen kan je elke weekdag, in het weekend, alsook op feestdagen.

  • · Voor lunch kan je bij Royal Delivery terecht op werkdagen vanaf 11u00 tot 13u30.
  • · 's Avonds kan je je avondmaal bestellen vanaf 17u30 tot 22u00.
  • · Tijdens weekends en op feestdagen helpt Royal Delivery je ook graag verder, dit 's avonds vanaf 17u30 tot 22u00.

  Wat gaan we eten vanavond? Royal Delivery bezorgt jou het antwoord. Geniet je graag van wereldkeuken of hou je het toch liever dichter bij huis? Wij bieden voor elk wat wils.

  Royal Delivery beschikt over een ruim aanbod van keukens. Buiten Antarctica zijn alle continenten vertegenwoordigd op de Royal Delivery menukaart.

  Zo vind je keukens terug uit volgende continenten:
  • · Azië
  • · Afrika
  • · Noord-Amerika
  • · Zuid-Amerika
  • · Europa
  • · Oceanië

  Tweewekelijks plaatsen we een selectie van restaurants in de kijker. Bestel je bij deze restaurants, dan betaal je geen leveringskost. Bekijk de selectie op de homepagina.

  Hou ook regelmatig onze 'nieuwe' restaurants in de gaten. Je vindt ze terug op de restaurantlijst onder de benoeming 'nieuw'.

  Bestel je online bij Royal Delivery, dan profiteer je van een gratis levering bij een selectie van restaurants. Je vindt ze terug in de restaurantlijst onder de benoeming 'gratis levering'. Bestel je bij één van deze restaurants, dan brengen we jouw eten aan huis zonder leveringskost.


  Sluiten
  Contact Contact Contact Account