Royal Delivery BlogBlog
Royal Delivery RestaurantsZone Antwerpen
Royal Delivery Account   of  Registreer  of  

Over Royal Delivery

Het concept.


Wat doen we?

Royal Delivery levert 'Fine food at home'. Royal Delivery is een nieuw en vooral vernieuwend food & lifestyle concept dat opereert in en rond de Antwerpse, Mechelse en Gentse metropool. Bij Royal Delivery kan je online eten bestellen van de beste Antwerpse en Gentse restaurants. Lekker, gemakkelijk en efficiënt. We staan garant voor een snelle, professionele en vriendelijke service.

Centraal staat het bezorgen van gerechten en dranken aan huis. Met het leveren van culinaire maaltijden met verfijnde champagnes en wijnen aan huis, biedt Royal Delivery jou de kwaliteit van een restaurant, maar in de intieme sfeer en privacy van je eigen thuis of kantoor. We bezorgen zowel brunches, lunches, kleine snacks als uitgebreide diners.

 

Onze visie

Royal Delivery is een jong, ambitieus en ondernemend team. Het leveren van topkwaliteit is onze prioriteit, kwaliteit zowel culinair als in service. Het is onze ambitie om onze klanten een zo groot mogelijke diversiteit aan culinaire smaakmakers, dranken en tussendoortjes te kunnen aanbieden. Hierbij staan kwaliteit en klantvriendelijkheid steeds centraal.

Door samen te werken met zowel gerenommeerde toprestaurants als populaire brasseries en eethuizen uit hartje Antwerpen, Mechelen en Gent, trachten wij bereikbaar te zijn voor een zeer ruim publiek van levensgenieters, die heerlijk eten en kwaliteitsvolle dranken appreciëren.Sluiten
Contact Contact Contact Account