Royal Delivery BlogBlog
Royal Delivery RestaurantsZone Antwerpen
Royal Delivery Account   of  Registreer  of  

Eten aan huis Afrikaans Keuken

Bestel eten uit uw favoriete keuken bij Royal Delivery.


In de Afrikaanse cultuur speelt het bereiden van de maaltijd en samen eten een belangrijke rol.

De mix van verschillende etnische groepen en culturen zorgt voor unieke smaken en gerechten.

De ingrediƫnten gebruikt bij het bereiden van Afrikaans eten zijn zeer gevarieerd, dit gaat van brood en couscous in het noordelijke deel van Afrika tot yams, maniok, bakbananen, pili pili en cassave in sub Sahara Afrika. Vlees vormt vaak niet het hoofdbestanddeel van de maaltijd. Kip en vis worden wel gebruikt in verschillende gerechten.

Bij het koken van Afrikaans eten wordt vaak palmolie gebruikt, olie gemaakt van de palmboom. Ook chilipepers worden vaak gebruikt in Afrikaanse gerechten, niet zozeer voor de pikante, maar pittige smaak. Ook smaakmakers als ui, tomatensaus en pindakaas worden regelmatig gebruikt. Saka Saka, blaadjes van de maniokwortel, worden verwerkt samen met groenten, wat een typisch Afrikaanse gerecht creƫert.

Foefoe is ook een typisch Afrikaans bijgerecht. Het is een papje op basis van mais- of maniokmeel. En wordt vaak geserveerd bij de hoofdmaaltijd.

De Afrikaanse keuken is zeer gevarieerd en bevat verschillende type keukens, zo is de keuken van Noord-Afrika niet te vergelijken met die van Centraal-Afrika of de keuken van Zuid-Afrika. Afrikaans eten omvat vele verschillende gerechten, met ontelbare invloeden uit verschillende soorten keukens. Telkens weer een heerlijke ontdekking.

Ontdek de Afrikaanse restaurants op de Royal Delivery menukaart.

    Royal Delivery biedt 0 restaurants aan in de categorie Afrikaans.
    Sluiten
    Contact Contact Contact Account